Chloé sărbătorește 10 ani din geanta Marcie, cu o colecție de capsule aniversale

, geanta Chloé Marcie a fost lansată în 2009, precum și în zilele sale înalte, a fost una dintre cele mai căutate pungi. La fel ca Paddington, primul „It-Bag” al lui Chloé, Marcie a fost plăcută de toată lumea de la vedete, precum și design-uri pentru consumatori de rutină ca tine sau. În ultimii 10 ani, Marcie a fost lansată în multe sezonuri, la fel de sezoniere, ca precum și iterații tradiționale. Înțeles pentru închiderea sa iconică din piele, precum și pentru detaliile din piele conductă, Marcie este imediat recunoscută printre iubitorii de poșetă. La fel ca și în ciuda vârstei sale, geanta rămâne un hit pentru brand, apărând sezon după sezon atât în ​​magazine, cât și pe pistă. Acum, pentru aniversarea sa de 10 ani, Chloé a lansat o colecție de capsule din geanta sa de la Marcie.

Cu forma sa iconică, precum și detaliile distractive, acest nou stil este oda perfectă a clasicului fără vârstă, cu toate acestea, încă posedă o atmosferă boemă Chloé-esque. Geanta scurge Chloé, precum și orice lucru se vede în tribul său de #Chloégirls. La fel ca Marcie tradițională, viziunea cu margini cu capsulă este realizată din piele de piele de vițel cu granulație groasă, cu linii curate, rotunjite. Silueta asemănătoare cu șa aduce un omagiu spiritului ecvestru al Maisonului. Cu propriul său caracter unic, precum și atitudinea fără efort, geanta reflectă ADN -ul mărcii, care este înrădăcinată în istorie.

Stilul aniversar este disponibil în două dimensiuni, geanta tradițională Marcie care este perfectă pentru fiecare zi, precum și o versiune mini-geantă prezentată aici, care este actualizarea perfectă din 2019 a geanței preferate de fani a mărcii. Oferit în două culori – alb, precum și bronz profund, aniversarea Marcie este atât fără vârstă, cât și contemporană în același timp, sărbătorind complet cei 10 ani ai existenței sale. Puteți pre-comanda ambele stiluri pe internet acum la Chloe.com, mini vânzarea cu amănuntul pentru 1.390 USD, precum și media de 2.250 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.