Salvatore Ferragamo Miss Vara Calfskin Hobo

În timp ce Salvatore Ferragamo este înțeles pentru unele genți de mână rafinate, îmi place când descopăr ceva puțin diferit decât ceea ce aștept de obicei. Această geantă se încadrează în această categorie.

Sunt mereu în căutarea poșetelor fierbinți ideale pentru utilizarea zilei. Când sunt la magazinul alimentar sau voi rula orice tip de tip de eroare, tind să văd metoda, precum și numeroase genți inestetice. Contabilizați -mă atunci când afirm că înțeleg că nu toată lumea poate plăti pentru a scădea dolari uriași pe o geantă, cu toate acestea, există o mulțime de pungi fantastice disponibile pentru a selecta. Hei, chiar aruncați o privire la unele pungi fierbinți, precum și descoperiți ceva care arată similar la un punct de cost diferit, înțelegeți ce vreau să spun?

Din fericire, indiferent dacă puteți plăti pentru asta sau nu, Salvatore Ferragamo Miss Vara Vara Calfskin Hobo este o poșetă minunată atât pentru zi, cât și pentru utilizarea nopții. Motivul pentru care evidențiază această geantă ca una pe care o puteți descoperi la un punct de cost diferit este, deoarece are orice cerință de la o geantă excelentă: o formă fantastică, flexibilă, precum și atemporală. Așa că numeroase pungi au lovit toate aceste mărci.

Dar, acum pe această geantă. Îmi place rochia de vițel neagră, cu un arc din ce în ce mai mic, la mijlocul sacului. Fără arcul cinched, geanta poate fi plictisitoare, cu toate acestea, cu afară, este un knockout. O singură asumare pe curea se mândrește cu detalii cu randament O, precum și hardware de bronz. DIMENSTIONS: 18,9 ″ W x 17,3 ″ H x 3,9 ″ D, precum și o picătură de 10 ″. Ca orice tip de hobo excelent, această geantă are mult spațiu pentru cotidianul tău, pe lângă elementele esențiale de noapte. Când din nou, Ferragamo atinge marcajul, precum și nu sunt surprins. Cumpărați cu Bloomingdale pentru 1450 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.