Aceasta sau asta: Croc vs. Croc-Embossed?

În ceea ce privește acordul cu acesta, diferența dintre crocodilul autentic, precum și crocodilul în relief nu ar putea părea mult mai vast. Unul este „adevărata afacere”, un adevărat exotic, o priveliște de privit. Celălalt … poate nu atât, poate un simplu wannabe. „Poate exista chiar o comparație între cei doi?”, Ar întreba snooty-moda-oameni. Eu fiind dependența de geantă nerușinată, totuși, afirmă că da!

Genti cu crocare au fost populare, având în vedere că umanitatea a constatat că pielea poate fi ștampilată pentru a arăta ca reptile, care nu numai că servește o alegere accesibilă, dar, de asemenea, de multe ori o alegere chiar mai palatabilă (și demnă de drool) decât autentic Crocodil-piele de crocodil cele. Desigur, fiecare dintre noi are dreptul la preferințele noastre-în timp ce aș fi absolut material cu un sac de jour de croc (sau chiar din piele obișnuită, nu sunt pictoasă Saint Laurent!), Dave Oancea preferă, evident Purtați -i 500.000 de dolari Himalaya Birkin ca o geantă de laptop, spre groaza completă a multora.

Cu toate acestea, pentru mulți dintre noi muritori, preocuparea de a fi artificial sau nu de faux, se reduce frecvent la doar câțiva factori definitori, cum ar fi estetica, capacitatea de utilizare, accesibilitatea, precum și durabilitatea, toate acestea ne determină să luăm o decizie rațională de a Cumpărați geanta în cauză. Cu excepția cazului în care sunteți, precum și consumat irațional cu sergentul de crocodil mat tot timpul Cabas de la Métier London. Atunci Dumnezeu te ajută.

Așadar, în timp ce încercăm să facem o opțiune bazată pe raționamentele „raționale” (în timp ce ne strigați în inima mea să taci), următorul pas rațional ar fi să revizuim avantajele, precum și contra de achiziționarea unui crocodil versus achiziționarea unui croc-embossted pungă. În primul rând, pielea de crocodil, precum și multe exotice în general, sunt scumpe! La fel ca și da, este posibil să afirmăm că vorbim despre genți de designer aici, costisitor este mulțumirea noastră. Cu toate acestea, gențile Croc sunt în afara ligii, cost-ca să-și facă-o casă scumpe, precum și posibilități, mulți dintre noi nu suntem pregătiți să reducem atât de mulți bani pe o geantă (în ciuda inimilor noastre cântând altfel). De fapt, o comparație de bază între un antigona autentic de crocodil Givenchy, care a fost comercializat pentru 36.000 de dolari, precum și o antigona cu crocare, a oferit ideal acum la Neiman Marcus pentru 2.490 de dolari, evidențiază această diferență accentuată, chiar dacă gențile în sine arată într-adevăr similare.

Poți să zonezi diferența?

Cu toate acestea, acest lucru nu este de a devaloriza pungile de crocodil în niciun fel. Creșterea crocodililor este o aventură costisitoare, precum și crearea unei întregi geanta din ea are nevoie de abilitate – fără îndoială că gențile în sine sunt lucrurile din care sunt făcute visele. Cu toate acestea, dacă nu sunteți unii Kardashian sau Jennifer Lopez, pur și simplu credeți că vă scoateți posesia reptiliană din garderobă te bântuie până la moarte! Pe lângă faptul că există întotdeauna pericolul de ridicare a scărilor de crocodil (sau șarpe) sau uscare, care are nevoie de propriile sale balsamuri speciale, precum și de produse de îngrijire. Rezultatul? Charming -ul tău de ghiozdan exotic rămâne în garderoba ta, bazându -se în hidratant, în timp ce continui să te simți vinovat pentru că nu folosești o geantă pe care tocmai ai cheltuit -o atât de mult. Desigur, ar trebui să alegi o geantă cu crocare, dacă nu pentru altceva, cel puțin pentru liniștea minții tale, la ce te gândeai chiar?

În al doilea rând, odată cu disputa pentru sustenabilitate, precum și cruzimea împotriva animalelor care au crescut imens în programul din ultimul deceniu, parcurgerea calea artificială nu a fost niciodată mult mai la modă decât acum. Nu există doar pielea de vițel embossată de crocare, însă, de asemenea, alegeri din piele vegană cu crocare, de asemenea, cu amabilitatea caselor precum Stella McCartney, precum și Vivienne Westwood, care, în plus, emit mai puțin CO2, precum și iau mai puțină apă decât rivalurile lor de fabricație a pielii.

În plus, designerii înșiși au obținut o mulțime de libertate atunci când se ocupă de piele croculată, creând variații ciudate ale clepsidrei Balenciaga, Chloe Abby sau ale Wandler Hortensia, în timp ce casele de modă mult mai „premiere” par să rămână cu încercarea încercată -A și forme testate precum Hermès Birkin sau Louis Vuitton Capucines atunci când creează crocodil autentic. Acest lucru are un dezavantaj suplimentar de a verifica pungile cu crocodil legitim ca fiind „vechi” sau „plictisitoare”, caracteristici pe care mulți designeri ar încerca să se distanțeze de piața de înaltă performanță alimentate de milenii de astăzi. Chanel a mers chiar până la interzicerea utilizării exoticelor de la linia sa de producție în întregime, venind în schimb cu stiluri mai noi, cum ar fi clapetele iridiscente/sirena, precum și eu, pentru unul, cu siguranță nu mă plâng.

Mai degrabă de ceva vreme acum, Croc în relief a fost uriaș la modă, un must-have în alinierea designerilor precum Mulberry, Saint Laurent, precum și Staud, așa că, de fapt, a sfârșit un stil în sine, mai degrabă decât fiind văzut ca un alternativ la crocodilul autentic. În cele din urmă, se pare că acei oameni de modă snooty aveau dreptate, fără îndoială, nu pot exista nicio comparație între cei doi, deoarece sunt atât de larg differiNG Stiluri. Cel mai probabil nu există cuvinte în limba engleză care să dezvăluie exact cum se simt iubitorii de geantă din SUA, pur și simplu, observă un Croc Birkin autentic, cu atât mai puțin să avem unul. Cu toate acestea, atunci când se referă la practic, precum și la utilizarea de zi cu zi, nu m -aș îndepărta pe teritoriul exotic, chiar dacă sunt atât de atrăgători încât aproape că te -ai convins să scoți o a doua ipotecă.

Unul este un exotic, precum și are nevoie de tine pentru a cheltui nenumărați dolari pe el, precum și pentru a avea multe mai multe pentru a avea grijă de el; În timp ce celălalt este mult mai ușor de întreținut, (relativ) prietenos cu poșeta, precum și cel mai probabil nu ți -ar oferi potriviri doar să crezi despre scoaterea din dulapul tău.

Alegerea dintre CROC, precum și Croc, care presupune că ai raționament rațional din drum, este o dilemă încântătoare! Deci, care ai alege?

Redactori Notă: Dacă ați ghicit CROC în relief în stânga, precum și autentic în dreapta, ați ghicit corect!

Leave a Reply

Your email address will not be published.