Geantele faimoase Chanel din primăvara/vara 2021

În lumea pungilor, o geantă Chanel 11.12 nu este doar o formă de geantă cunoscută, ci este o formă care definește întregul spațiu de geantă de designer. Cei care iubesc pungile o cunosc bine, iar cei care fac rareori cunoștință cu pungile sunt la fel de familiari cu gențile faimoase Chanel. Creat de Karl Lagerfeld la sosirea sa în 1983, geanta de mână 11.12 reinterpretează faimoasa geantă de mână 2.55 cu caracteristici imediat recunoscute: CC CC, dubla clapă și matlasarea cu diamante.

În fiecare sezon se adaugă noi redări noi care coincid cu colecția în ansamblu, iar pentru primăvara/vara 2021 tweeds și strass, pielea de miel iridiscentă, paiete strălucitoare și o mulțime de oferte clasice alcătuiesc colecția expansivă. Fiecare geantă posedă elementele cruciale ale celebrului clapetă clasică (11.12), dar folosește o abordare diferită a unei geantă care nu este indicată doar pentru tine, ci pentru tine să treci mai departe pentru generațiile următoare.

Clasul CC este sigiliul atemporal al casei, lucru care se lipește și se îmbină perfect. Există clapeta dublă internă care permite ca această pungă să fie foarte organizată, cu dubla C supraestimată pe pli pentru a dezvălui buzunarele interioare. Și, desigur, cusăturile de semnătură care arată un model de diamant și este celălalt element de casă faimos.

Avem șansa de a vedea unele dintre gențile mele preferate din primăvara/vara 2021 aproape pentru a vă împărtăși. Pielea de miei iridiscente înnorate îmi amintește de un apus de soare tropical în cel mai bun mod posibil. Există pungile minuscule Strass, îmi plac versiunea cu Strass mult mai colorat, care prinde lumina frumos. Clapele clasice de paiete sunt opere de artă, cu fiecare paiete plasate complet pentru a scrie Chanel cu un efect asemănător 3-D. Și am fost foarte dornic de ambele perechi de ochelari de soare (acestea și acestea) cu detalii despre cadrul metalic. Care este preferatul tau?

Cumpărați pungile Chanel online acum

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.