Genti Rebecca Minkoff

Dacă încercați să găsiți următorul designer care îl lovește mare, aruncați o privire la Rebecca Minkoff. Identificat pe celebrități, cum ar fi Lindsay Lohan, precum și Hilary Duff, Bags Rebecca Minkoff expun apel în conturi, precum și de înaltă calitate în materiale. Linia a fost introdusă de Rebecca în 2004, precum și considerând că atunci a surprins interesul multor femei din întreaga lume. Ei bine, Rebecca, ai interesul meu acum. M -am aruncat și am dat peste varietatea de genți oferite. Căutați mult mai multe știri pe frontul Rebecca Minkoff în viitorul apropiat. Chiar aici sunt cele patru preferate ale mele:

În stânga sus: Rebecca Minkoff Dimineața după geantă. Acesta este unul dintre cele mai bine înțelese modele, care are mânere duble, precum și inele de alamă. Există un buzunar din interior, precum și exterior. Slouchy, precum și dimensiuni grozave, fac ca această geantă să fie dublă ca o geantă de zi sau de noapte, precum și, desigur, dacă se întâmplă să fii în casa ta în dimineața următoare, vei arăta în continuare excelent? Obțineți pentru 585 USD.

În dreapta sus: Rebecca Minkoff Nikki. Această formă este preferata mea; Este slouchy, precum și cea mai bună geantă zilnică. Pielea se poate extinde chiar și pentru a forma un computer de 12 ″. La fel de sărac, computerul meu este de 15 ″. Obțineți pentru 635 USD.

Stânga: Rebecca Minkoff Elisha. O suprafață amplă, precum și simplă, fie să vă aduceți mâna sau peste umăr, încă o opțiune excelentă. Cureaua de transport este detașabilă. Obțineți pentru 535 USD.

Dreapta: ambreiajul de date Rebecca Minkoff. Cu toții mă înțelegeți la fel de bine ca obsesia mea. Deținerea datei este cea mai bună pentru nopțile de întâlnire, precum și cine nu -i place o noapte de întâlnire?! Îndoiți -l sau purtați -l mai mult. Obțineți pentru 255 USD.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.