Hermes va introduce un nou brand chinez

pe piața modei (și, din ce în ce mai mult, în orice tip de industrie), sintagma „măiestrie chineză” este de obicei un peiorativ implicit. Relativ sau pe nedrept, lucrurile care se fac în China sunt de obicei presupuse a fi mai puțin bine lucrate decât cele făcute în Europa sau SUA, precum și multe s-au făcut peste o mână de reamintiri de produse chinezești care au fost dezvăluite pentru mâncare canină mortală canină precum și formulă pentru sugari sau pastă de dinți plină de plumb.

Așadar, atunci când Hermes afirmă că vor introduce un brand de înaltă calitate, conceput de chinezi, cu siguranță, cu siguranță, sunt corecți? Gresit. Hermes nu joacă niciodată. Potrivit Women’s Wear Daily, noul brand, Shang Xia, va fi ajutat de un designer șef din continentul chinez, produse funcționale realizate din materiale chineze, precum și metode, precum și autonomă din influența stilului legendarului său companie -mamă. Toate lucrurile luate în considerare, este timpul să ne reevaluăm noțiunile preconcepute despre mărfurile fabricate de chineză?

Evoluțiile în mod chinezesc, cel mai probabil, nu pot fi extrapolate la optimism despre exporturile chineze mult mai banale, cu toate acestea, gândindu -se exact la cât de puternic se simt atât de numeroși dintre membrii forumului nostru în legătură cu mărcile preferate care externalizează producția în Asia, este încă un fenomen care merită discutat.

În cartea ei de Deluxe, exact, cât de înaltă și-a pierdut strălucirea, Dana Thomas discută despre unele adevăruri nefericite, bine ascunse despre fabricarea orientală a modei. După cum se dovedește, numeroase dintre cele „Made in Italy” sau „Made in Franța” de pe pungile noastre preferate sunt în cel mai bun caz. Așa cum este situația cu mari oferte de electronice, mașini, aparate, precum și alte produse de consum care se laudă cu o etichetă „Made in the SUA”, multe dintre elementele care intră în fabricarea poșetelor noastre sunt făcute peste mări, frecvent în China, Înainte de a fi expediați la destinația lor finală de asamblare pentru a obține atingerile completă, precum și eticheta importantă.

Unele mărci încă își fac toate producțiile în care afirmă că fac, altele salvează producția europeană pentru piese de pistă, precum și externalizează lucrurile mult mai banale în China, precum și altele fac totul în străinătate. Toți merg la lungimi fantastice pentru a ascunde orice tip de producție orientală din ochii consumatorilor lor, cu toate că moda este o companie axată pe linia de jos, precum și fabricile chinezești prezintă o șansă de a economisi bani la fel de dificil pentru a rezista.

Este neapărat un lucru sărac? poate că nu. Nu toate fabricile chineze sunt produse egale, precum și nu văd de ce ar fi imposibil ca o marcă să aplice cerințe minuțioase de înaltă calitate în orice fabrică, precum și în țară pe care le selectează pentru a -și crea gențile, atât timp cât au avut Structura de supraveghere corespunzătoare în vigoare. Sigur, China este înțeleasă ca producătorul numeroaselor poșete false pe care toți le urăsc, însă asta nu implică LVMH sau o afacere aproape la fel de puternică nu ar putea dezvolta o fabrică de ultimă generație pentru produse autentice în jos strada. Nu există nimic inerent solului chinezesc care să implice că orice importăm din țară ar trebui să fie o prostie generală.

Investițiile lui Hermes în măiestria chineză este posibil cea mai izbitoare determinată, prin urmare, pentru a sugera că China vine pe cont propriu atât ca piață, cât și pentru sursa de modă de înaltă calitate. S -a făcut mult în fața clasei de mijloc a țării, precum și nu este decât să crească mult mai mult în următorul deceniu. Este firesc ca consumatorii cu câștiguri noi cheltuiești să se uite la afaceri în propria țară pentru produsele pe care să o cheltuiască, precum și să ofere chinezei o șansă de a face asta poate fi extrem de bine o aventură profitabilă pentru oamenii din spatele acestei decizii la Hermes . În plus, este un pas mult mai mult către legitimarea producției chinezești în industria modei centrată euro, pentru mult mai bine sau în rău.

Articol scurt original prin uzura femeilor zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.