Potrivit lui Gucci, Hobo este din nou pentru toamna 2020

Unul dintre cele mai zgomotoase despre spectacolele din Milan Fashion Week intră sub conducerea geniului creativ Alessandro Michele la Gucci. Deschizând ieri săptămâna modei Milano Fashion, spectacolul a avut loc la Gucci Hub și, de obicei, a fost o experiență magică care a jucat pe toate lucrările din culise pe care le este nevoie pentru a face o prezentare de modă. Spectacolul s-a deschis cu o privire în rutina din culisele pre-show, completată cu muzică dramatică și un aer de agitație. Michele a descris arta spectacolului de modă drept „un eveniment magic izbucnit de fermecare” și, deși mulți din industrie au discutat despre moartea spectacolului de modă, la Gucci arta spectacolului este viu și bine.

Geantele rămân fidele actualei estetice a lui Michele, deși în acest sezon sunt, probabil, mai puțin jucăușe și ciudate și ceva mai comerciale. În ciuda naturii doborâte cu ton a pungilor, acestea rămân inspirate de epocă, cu un apel clasic și atemporal. Hardware-ul Horsebit a apărut pe o nouă formă structurată, cu mânere lungi de top, pe care le-am văzut pentru prima dată în Lookbook-ul pre-căzut 2020 al lui Gucci la sfârșitul anului trecut.

Și în timp ce show -ul său de primăvară a prezentat clasici de casă iubiți, cum ar fi Dionysus și Sylvie, acest spectacol a pus accentul pe noi stiluri de la brand, inclusiv o siluetă nou, dar veche. Michele s -a scufundat în arhiva lui Gucci pentru a readuce această formă, odată numită geanta Jackie. S -a arătat în diverse iterații de la piele netedă colorată până la imprimarea iconică GG a Gucci. Au fost afișate diverse dimensiuni ale pungii, precum și versiuni cu mânere de top și o versiune cu curea de umăr, care a fost văzută pentru prima dată pe pista de toamnă/iarnă 2020 a bărbaților Gucci. Vizualizați mai jos toate gențile din cea mai recentă colecție a lui Michele pentru Gucci.

[Fotografii cu amabilitatea lui Gucci]

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.