În cazul în care ați ratat -o: cele 5 articole populare din aprilie 2016

nu numai că este sfârșitul săptămânii, dar astăzi este și ultima zi de lucru a lunii. Pentru a vă pregăti pentru ceea ce urmează să vină în luna mai, am colectat articolele din luna trecută, care au fost foarte populare în rândul colegilor dvs. de cititori Purseblog. Aprilie a zburat, dar asta nu indică faptul că trebuie să intri în luna mai neinformată.

Punerea lucrurilor în interiorul unei genți este întregul punct de a avea una, dar informațiile despre cât de multe stiluri populare pot deține de fapt sunt mai greu de găsit. Luna aceasta, am umplut cu bagajele Céline Nano de la Megs, complet în cumpărare pentru a afla.

Vezi acum postarea completă!

Cei mai mulți cumpărători se gândesc la logo-uri atunci când se gândesc la Louis Vuitton, dar ne-am gândit că a venit momentul să strângem o laudă mult meritată asupra pungilor subtile ale EPI ale lui Louis Vuitton.

Vezi acum postarea completă!

Louis Vuitton Quick este unul dintre cele mai clasice pungi din lume și am compilat toate informațiile de dimensiuni, prețuri și achiziții de care aveți nevoie pentru a adăuga una la colecția dvs.

Vezi acum postarea completă!

Lumea are un nou titular pentru o mulțime de geantă scumpă vândută vreodată, dar cu cât timp înainte de a veni ceva și de a atinge nota de 300.000 de dolari?

Vezi acum postarea completă!

Orice colecționar are regretele ei și vrem să auzim despre al tău dacă nu ne -ai spus deja.

Vezi acum postarea completă!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.