Ce se potrivește: Prada Cahier Small Crossbody Bag

Am scris despre iubita geantă Cahier a lui Prada de mai multe ori de la debutul său. Prada a introdus noi iterații ale lui Cahier în ultimele două sezoane și este o geantă pe care încă o ador cu adevărat și, dacă aș putea avea totul, mi -ar plăcea să adaug un cahier în colecția mea. Genti în aceste zile au devenit din ce în ce mai mici și, la fel ca mulți dintre voi, sacrific de obicei ceea ce port în geantă pentru a face o mini -geantă să funcționeze. Ei bine … atâta timp cât situația este potrivită, o pot face să funcționeze. Reveniți la mine peste 5 sau 6 ani, când am o persoană mică lângă mine și sunt sigur că voi spune altfel, dar deocamdată sunt dispus să obțin minim cu necesitățile mele în ordine pentru a stânjeni tendința mini -geantă.

O întrebare pe care o primim din timp după timp este ceea ce puteți transporta de fapt în bagajele pe care le revizuim și le testăm și, prin urmare, suntem fericiți să readucem una dintre caracteristicile noastre preferate pentru a vă arăta toate „Ce se potrivește” în unele dintre cele mai multe dintre cele mai multe Genti populare ale momentului. Am luat această versiune frumoasă, mini, metalică, a Cahierului pentru o rotire și iată ce am putut să împachetăm în interior.

– Cazul Card MCM – ID -ul meu, cardul de debit și MetroCard în interior
– Ochelari de soare Ray Ban într -o pungă subțire de pânză de microfibră (îmi salvează atât de mult spațiu!)
– Mario Badescu Coconut Lipbalm
– iPhone cu carcasa mea preferată Edie Parker Rainbow
– Ruj Smashbox

Puteți vedea mai jos cum am organizat exact geanta pentru a se potrivi cu toate cele de mai sus, cu un pic de spațiu de rezervă deasupra, ceea ce adevărul mi s -a spus că aș folosi probabil pentru a ține o gustare. Nu merg niciodată departe de casă fără o bară proteică sau nuci în geantă! De asemenea, îmi place că această geantă are un buzunar cu fante interioare, pe care l -ați putea folosi pentru a vă menține ID -ul, cardurile de credit și ceva bani în loc să le depozitați într -un card, deși acest card de card de apel cheie pe care îl am nu ocupă foarte mult spațiu deloc. În orice zi, mi -aș arunca și căștile în geantă și s -ar potrivi, de asemenea, aici fără probleme.

Geanta în sine este destul de structurată, așa că, deși se extinde ușor, atunci când este complet, este complet, dar, în același timp, nu pare suprasolicitat. Îmi place asta despre Cahier pentru că urăsc cu adevărat când o geantă este prea plină, încât se pare că va izbucni la aspect. Această geantă nu face asta, ceea ce apreciez cu adevărat. Geanta Prada Cahier Crossbody este concepută în Italia din piele metalică cu piele de saffiano contrastantă și are o închidere a clapetei și piele detașabilă și curea încrucișată cu lanț. Dimensiunile generale ale micului cahier sunt de 4,5 ″ H x 7 ″ W x 1,8 ″ D. Disponibil pentru 1.990 USD prin Neiman Marcus sau puteți cumpăra linia completă Cahier prin Prada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.