3 pungi neutre pe care le puteți transporta ideal acum

când mă uit la colecția mea de genți, descopăr întotdeauna că îmi lipsește când se referă la culori neutre. În mod normal, sunt atras de nuanțe îndrăznețe, dar a avea o geantă neutră grozavă este foarte importantă, iar acum sunt la vânătoare pentru unul singur. Cea mai bună parte a culorilor neutre este că puteți transporta geanta pentru fiecare sezon și mulți ani – nuanțele funcționează cu culori calde de iarnă și cu pasteluri de primăvară strălucitoare deopotrivă.

De la o baghetă Elegant de zi cu zi la o geantă de transport Jimmy Choo, într -o geantă clasică Reed Krakoff Boxer, am făcut cercetările pentru tine și am găsit trei saci neutre pe care le poți transporta atât ideal, cât și întotdeauna.

Rochas cu două tonuri din piele
1.020 USD cu ajutorul Net-A-Porter
Un tote de zi cu zi este un garderoba accesorii și îmi place ambele culori ale acestui rochas tote. Indiferent dacă doriți ca majoritatea geantei să fie întunecată sau ușoară, există o opțiune pentru dvs. Culoarea mai deschisă înmoaie aspectul acestui tote.

Geantă de transport cu piele texturată Jimmy Choo Choo Biker
1.795 USD cu ajutorul Net-A-Porter
Dacă îți place un stil de motociclist, atunci această geantă Taupe Jimmy Choo este pentru tine. Ador combinația de glamour și de a face. Pantofii Jimmy Choo au făcut întotdeauna joc, dar acum gențile mărcii urmează exemplul.

Reed Krakoff Boxer 1 din piele și lenjerie
1.290 USD cu ajutorul Net-A-Porter
Reed Krakoff Boxer Tote este o mulțime de mulțumiri, iar această versiune este una pe care o pot primi în urmă. Chiar dacă lenjeria este folosită de obicei pentru lunile mai calde, în acest colorway multiplu, funcționează bine și pentru timpul iernii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.