Alexander Wang debutează pachetele Fanny Cross-Body și pungile din Nylon Prada-esque pentru toamna 2018

Dacă îți plac pungile negre, tânărul Boy face Alexander Wang are câteva opțiuni pentru tine. Designerul și -a aruncat mult timp colecțiile spre nuanțe mai întunecate, dar în ultimul an, Wang și -a pus toate jetoanele pe negru, mai ales atunci când se referă la gențile sale de pistă. (Când în cele din urmă sunt făcute pentru vânzare cu amănuntul, gențile vin de obicei în mai multe culori.) Spectacolul de pistă din toamna anului 2018 al mărcii, organizat în weekendul la New York, a urmat exact în conformitate cu acel ton stabilit anterior.

În afară de un cuplu de gheare din foi de lanțuri de rinonă sau blană de argint, toate gențile de mână ale colecției erau negre. Mai multe versiuni ale unui pachet Fanny au fost transportate pe corp, așa cum a devenit un lucru cu producătorii de gusturi de paparazzi în ultima vreme, dar lanțurile mai lungi vor face aspectul mult mai disponibil pentru femeile care nu doresc să poarte o geantă S -au legat peste sâni sau sub axile lor. În plus, am găsit o a doua tendință emergentă: hardware încrustat la stras, văzut mai întâi la Tom Ford.

Celălalt aspect dominant din colecție a fost pungile din nylon negru cu bretele și curele de lanț, ceea ce va aminti aproape de orice iubitor de geantă din Prada, fără a se gândi al doilea. Genti de nylon negru lung de la Prada se confruntă cu o reînviere actuală și nu este deosebit de neașteptat să vedem un brand axat pe mileniu precum Alexander Wang, aduc un omagiu clar pentru o geantă care atât de numeroasă dintre consumatorii săi au crescut râvnit. Vezi toate pungile din spectacolul de mai jos.

[Fotografii prin Vogue Runway]

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.