Bottega Veneta primește destul de mult cu pastelurile pentru gențile sale de primăvară 2018

Am obținut primul nostru aspect al pungilor de primăvară 2018 din Bottega Veneta, în septembrie, în septembrie, când brandul a debutat o direcție inovatoare, precum și vibrantă pentru gențile sale din New York. Rapid înainte câteva luni, precum și am putut previzualiza gențile în persoană când BV m -a invitat la previzualizarea presei sezoniere. Într-o mare de genți vibrante, precum și extraordinar de aprofundate, am fost atrasă instantaneu de o geantă superbă, în special: geanta cu noduri de la Wingtip City.

În timp ce am mai acoperit versiunile din geanta din orașul orașului, acest lucru a fost spre deosebire de orice tip de care îl văzusem vreodată. Am fost atrasă de detaliile complexe, excesiv de feminine ale geanței, precum și în timp ce sunt poftă după ea în ciment – un neutru, desigur – nu pot trece peste cât de superb este în liliac. În copilărie, precum și chiar până am plecat de acasă, pereții dormitorului meu au fost întotdeauna pictate o nuanță pastelată de violet, precum și această geantă se trage la inimile acelei fete bit! Deși garderoba mea actuală nu deține mai degrabă o locație pentru o geantă Lilac, există încă o parte din mine care nu poate trece peste cât de superb este.

Acest nod al orașului cu ediție limitată este conceput în piele de vițel franceză, precum și completat cu Bottega Veneta, și celebrul închidere a nodului orașului. La fel ca predecesorii săi, această versiune a nodului orașului prezintă o Gusset de acordeon, precum și trei compartimente interioare, ceea ce face ca această geantă să nu fie doar uimitoare, ci și mai puțin practică. Cureaua poate fi folosită single peste transport sau dublată pentru a fi ținută de mână. În interior, există, de asemenea, un buzunar cu fante în compartimentul din spate. Dimensiunile generale ale pungii Intrecciato Wingtip City sunt de 6,3 ″ L x 10,8 ″ W x 3,5 ″ D, precum și geanta cu amănuntul pentru 5.500 de dolari cu ajutorul Bottega Veneta.

Pentru primăvară, BV a introdus, de asemenea, o versiune actualizată – și, de asemenea, complet pastelată – a geanței sale prețuite Olimpia, geanta de noduri Olimpia Nod de control intrecciato. Această geantă Olimpia este o nuanță uimitoare, uimitoare de piersică, care este accentuată de tradiționala piele țesută din Bottega.

Această versiune este specială prin faptul că prezintă NAPPA contrastante, precum și pielea Ayers. Este senzațional în piersică, cu toate acestea, este oferit de asemenea într-un galben pal, precum și într-o culoare albă, numită ceață. Ca și nodul orașului de mai sus, această geantă prezintă, de asemenea, detalii delicate, precum și accente perforate din piele de piele. Blocarea twotnotului este distinct Bottega, precum și a fost influențată de bijuteriile semnate ale mărcii. Blocarea, pe lângă cureaua de lanț, este concepută din metal cu tonuri de aur întunecate, lăsând un finisaj elegant și mat. Lanțul de pe Olimpia este puțin mai gros, precum și mai puțin delicat decât lanțul de pe nodul orașului.

În interior, geanta este deteriorată în două compartimente separate, precum și spre deosebire de geanta din oraș, nu este super-structurată. Cureaua poate fi folosită peste transport sau dublată pentru a fi transportată manual. Geanta are un buzunar cu fermoar, care se găsește pe interiorul din spate. Dimensiunile generale ale geanței de noduri Olimpia Checker intrecciato sunt de 6,3 ″ L x 10,6 ″ W x 4,3 ″ D, precum și vânzări cu 4.950 USD cu ajutorul Bottega Veneta.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.