În ultimul timp, petrecerile de la Paris Fashion și pre-oscars oferă mărfurile cu geantă de celebritate

Săptămâna modei din Paris este în plină desfășurare, Black Panther Press se termină, iar Oscarurile s-au terminat. Este greu să ne gândim la modul în care se va compara restul lunii cu ultimele câteva săptămâni, înțelepte, dar încă ne simțim foarte #Blessed. Adică, Jennifer Garner poartă o tonă de gogoși Krispy Kreme într -una din aceste poze și nici nu a trebuit să conduc cu asta. (Deși orice săptămână este o săptămână bună pentru a arunca „fierbinte acum” în titlu, acum când mă gândesc la asta.) Toate acestea înseamnă: Geantele sunt minunate săptămâna aceasta, iar Lupita Nyong’o poartă o geantă de mister care Avem nevoie de ajutor de ajutor. De asemenea, există gogoși.

Alejandra Guzman
Artistul de înregistrare mexican Alejandra Guzman a fost observat purtând acest Louis Vuitton X Jeff Koons Masters Neverfull Tote când a ajuns la aeroportul din Puerto Rico. Ea este în PR pentru a juca un spectacol care a fost reprogramat după uraganul Maria. Cumpărați Louis Vuitton X Jeff Koons Masters Neverfull Tote prin Louis Vuitton (3.200 USD)

Danai Gurira
Turul de presă Black Panther a fost foarte amabil cu Purseblog și ne va lipsi atunci când va încheia în cele din urmă. Acesta este Danai Gurira, făcând un pic mai mult promo cu o geantă de mâner de top Burch Juliette de la Gator, cu Gator, cu Gator. Cumpărați geanta Tory Burch Juliette Mini Top Mâner prin Tory Burch (498 USD)

Elle Fanning
Elle Fanning a fost reperată în jurul Parisului în timpul PFW cu acest colorat Miu Miu Madras Miu Lady Tote. Elle a fost chipul pentru mai mult de o campanie MIU MIU în trecutul recent, iar ea a continuat să deschidă emisiunea MIU MIU Fall 2018 la câteva zile după ce această fotografie a fost făcută. Cumpărați geanta doamnei Miu Miu Madras Miu Via Miu Miu (2.590 USD)

Gwen Stefani
Gwen Stefani a transportat acest tote de nailon Chanel puffy la biserica din LA. Gwen a avut întotdeauna un penibil pentru Chanels Puffy. Cumpărați pungi Chanel prin Vestiaire Collective

Jaden Smith
Tot la Paris săptămâna aceasta: Jaden Smith, văzut aici alergând cu părul roz și un rucsac Louis Vuitton Michael din piele roșie. Cumpărați rucsacul Louis Vuitton Michael prin Louis Vuitton (3.600 USD)

Jennifer Garner
Jennifer Garner a purtat recent acest uimitor Céline Hobo și o geantă uriașă de gogoși Krispy Kreme într -o locație nedezvăluită undeva în LA. Cumpărați pungi Céline prin Vestiaire Collective

Leslie Mann
Leslie Mann a adus această poșetă delicioasă Blue Chanel Gabrielle la petrecerea Chanel pre-Oscars, în mod natural. De asemenea, a ajuns la covorul roșu Oscars. Cumpărați pungi Chanel prin Vestiaire Collective

Lupita Nyong
În cele din urmă, iată Lupita Nyong, lăsând priveliștea cu o geantă superbă de mister verde și neagră. vreo idee?

Leave a Reply

Your email address will not be published.