Gucci Sigrid Overdize Clutch

Nu a existat absolut nicio parte din mine care să privească acest ambreiaj, precum și să crească Gucci. Dacă nu ai fi văzut numele geantei, Gucci ar fi unul dintre primii designeri care ți -ar apărea în minte?

Am fost copleșit de un design neted, linii curate, precum și structură totală cu ambreiajul supradimensionat Gucci Sigrid. Nu afirm copleșit într -un mod sărac, oricât de mult mai mult ca fiind luat prin surprindere.

De fapt, în timp ce am analizat acest ambreiaj, m -am întors cu multe dintre pungile Gucci pe care le -am acoperit recent. Au trecut luni, precum și luni de când am acoperit o geantă Gucci care este chiar cea mai puțin structurată. Destul de ironic, ultima pungă structurată a fost un ambreiaj, ambreiajul de seară de cristal Gucci.

Cu toate acestea, acesta, acesta este și mai elegant. Această geantă de seară este disponibilă în piele lucioasă sau brevet negru. Îmi place închiderea neuniformă a clapetei cu metalul, precum și detaliile emailului. Asimetria clapetei oferă doar un indiciu al unui sentiment geometric, fără a fi la fel de avangardă. Acest ambreiaj mare (15âie W x 6â¼ ”H x 1 ″ D) ar complimenta atât de multe ținute încât nici măcar nu înțeleg de unde să încep. La fel de bine, după cum știți, îmi plac pungile de designer bine înțelese care nu sunt presărate cu logo -urile lor din jurul lor. Deci, acest ambreiaj continuă să devină mult mai bine și mai bine. Cumpărați cu Saks pentru 595 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.