LVMH pentru a fabrica Sanitizator de mână pentru a ajuta la evitarea unei știri de penurie

din Paris, Franța în acest weekend este un exemplu primordial al marilor corporații care își fac partea pentru a ajuta la lupta împotriva răspândirii Covid-19. LVMH, afacerea părinților lui Louis Vuitton, Givenchy, Christian Dior, precum și mult mai multe dezvăluite ieri că va începe să facă gel sanitizant de mână la câteva dintre facilitățile sale franceze. În prezent, facilitățile creează parfumuri, precum și produse cosmetice pentru mărci precum Dior, Givenchy, precum și Guerlain, Company of Fashion Reports.

Conglomeratul de înaltă calitate își va schimba producția în achiziție pentru a începe să facă cantități mari de gel hidroalcoolic încă din prezent. Orice ar putea crea, va fi contribuit apoi la sistemul de asistență medicală franceză în achiziție pentru a ajuta autoritățile să oprească răspândirea Covid-19.

Franța, ca și alte țări din întreaga lume, și -a intensificat eforturile în cumpărare pentru a reduce răspândirea acestui virus de carte. Conform celui mai nou raport al organizației Mondiale de Sănătate și Wellness, care a fost publicat sâmbătă dimineață, Franța a înregistrat mult mai mult de 3.600 de situații verificate ale virusului, precum și 79 de decese. Numărul de persoane infectate din Italia depășește acum 17.600.

Deși această dilemă în continuă evoluție pune o încordare intensă asupra sănătății noastre fizice, precum și a sănătății și a sănătății noastre, pe lângă climatul nostru economic, precum și sistemele de îngrijire a sănătății și a sănătății, putem face cu toții partea noastră pentru a ajuta la metode atât uriașe la fel de mic. Aceasta este una dintre primele cazuri ale unei afaceri de modă care intervine pentru a -și folosi lanțurile de aprovizionare pentru a ajuta. Cu toate acestea, așa cum afirmă BOF, alte mărci au făcut, de asemenea, donații mari pentru a ajuta la lupta împotriva virusului.

Între timp, noi chiar aici, la Purseblog, avem norocul să derulăm o companie de pe Internet, unde putem lucra cu toții de la distanță. Ne facem cel mai fin pentru a ecraniza ceea ce se întâmplă în lume, precum și identificăm exact cum vă putem servi bine în aceste perioade de încercare. Rămâneți la curent cu o notificare pe care să o găsiți mai târziu de la fondatorul nostru, Megs.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.