Michele Lily Python-Embossed Grasp

Exact cum vă simțiți bărbații despre Python multicolore? Nu am văzut suficient pentru a -l numi o „tendință” cu orice tip de precizie, cu toate acestea pungile realizate din astfel de materiale au apărut de la o serie de designeri în ultimele sezoane, precum și încă nu sunt sigur Tocmai cât de mult îmi place. Sau poate, exact cât de mult nu -mi place. Sentimentele mele nu sunt complet pozitive.

Dintre pungile care utilizează această tehnică, cu toate acestea, Michele Lily Python Emboss Grasp nu este atât de rău. S -ar putea chiar să imagin câteva situații în care poate alege o ținută destul de frumos.

Nu este chiar atât de rău … iar culorile sunt, uh, natural-ish. Probabil ar arăta bine cu albul. Da, asta este. Purtați -l cu alb.

Am înțeles că această geantă nu este un python autentic, așa că poate îmi lipsește punctul din acest caz specific, cu toate acestea cred că dezastrul meu generalizat pentru pungile Python a vopsit mai multe nuanțe este că distrage atenția de la farmecul natural al materialului. Pentru mine, ideea de a cumpăra un exotic (sau, cred, un exotic batjocoritor) este că variațiile inerente ale materialului sunt o funcție de stil, precum și în sine, precum și să faci lucruri la o geantă care să reducă efectul a pielii nu este doar inutilă, ci un design slab. Sau poate că nu îmi plac cu adevărat pungile multicolore, perioada. Este o posibilitate unică. Cumpărați cu Nordstrom pentru 275 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.