Mulberry Alexa Satchel

Vârsta bagajului IT atotcuprinzător a venit în principal, precum și a dispărut, precum și cu lățimea posibilităților de proiectare disponibile, mult mai multe modele individualizate în mod normal în politică. Adică, desigur, dacă nu vorbim despre Mulberry Alexa Satchel. Dacă există pungi încă, ar trebui să aibă absolut monikerul.

Numită după femeia Alexa Chung, acest număr de biți a fost în mintea fashionistelor atât în ​​SUA, cât și în tot iazul, având în vedere că la început l -am văzut pe Chung folosindu -l luni, precum și cu câteva luni. La fel de bine, într -adevăr, există o metodă mult mai bună pentru a atrage interesul pentru noua ta geantă decât prin numirea ei după o stea în creștere, precum și pentru a -i oferi una să o aducă peste tot? Cred că nu.

Versiunea albastră pe care o avem chiar aici este versiunea „supradimensionată” mai mare, pe care am selectat -o în general de la culoarea sa uimitoare. Obținerea unui albastru bun, mediu sau roșu este cu adevărat dificil, cu multă piele, mai ales dacă aspectul este, de asemenea, în suferință, precum și mânerele de mure pentru a -l scoate absolut cu această geantă. Este o formă practică într -o culoare minunată, precum și pielea arată mai netedă, precum și luxoasă. Curetele de carte îmi amintesc un pic din Schouler Schel din Proenza Schouler PS1, cu toate acestea cred că îmi place foarte mult aspectul slouchy și vintage al acestui ghiozdan mai bine. În plus, este mai puțin costisitor. Obțineți cu Luisa cu ajutorul romilor pentru 1731 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.