Proenza Schouler PS1 primește o versiune nouă, minusculă pentru toamna anului 2013

tocmai când v -ați gândit că Proenza Schouler PS1 a venit în fiecare versiune pe care v -ați putea imagina, mințile din spatele Proenza Schouler și din nou. Geanta Proenza Schouler PS1 minusculă se află între versiunea medie clasică a sacului și punga de sus a mânerului PS1, și se potrivește perfect cu tendința uriașă, continuă a designerilor, care își micșorează piesele de semnătură pentru o piață de consum iubitoare de încrucișare.

La zece centimetri lățime, această versiune „minusculă” a PS1 nu este, bine … minusculă. Este mic, cu siguranță, dar ar fi totuși o geantă de zi perfect funcțională pentru oricine nu aruncă lucrurile în geantă. ) . Geanta prezintă, de asemenea, practic toate compartimentele de depozitare ale surorii sale mai mari; Cea mai aparentă diferență este lipsa unui buzunar cu fermoar în spate, care este înlocuit cu un buzunar mai mic. De asemenea, geanta îi lipsește un al doilea buzunar cu fermoar în interiorul pungii mari din față, dar ca cineva care a purtat un PS1 timp de aproape doi ani solid, mă îndoiesc că numeroși oameni vor lipsi acea parte. Am deschis rar al meu.

Dincolo de asta, cea mai semnificativă diferență este prețul. La 1.475 de dolari atât în ​​piele de căprioară, cât și în piele, versiunea minusculă vine cu 225 dolari mai puțin decât în ​​următoarea omolog mai mare. Dacă nu sunteți cineva care își împachetează geanta, ar putea fi de 225 USD în valoare de economisire. Această geantă vine pe călcâiele Proenza Schouler PS11 Tiny Take on Bag, care a fost deosebit de puțin și, probabil, nu este potrivită pentru a folosi în mod regulat modul în care va fi această geantă „minusculă”.

Proenza Schouler PS1 Bag de piele de căprioară minusculă
1.475 USD prin Proenza Schouler

Proenza Schouler PS1 Bag din piele minusculă
1.475 USD prin Proenza Schouler

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.