Această siluetă simplă, elegantă, mă oferă lui Ferragamo un al doilea aspect

nu știu despre restul tuturor, dar geanta mea obținând procesul diferă de la cumpărare la cumpărare. De multe ori văd o anumită geantă pe care o vreau (aka trebuie să o am) și buget pentru acel stil anume. Alteori iau o decizie generală că este timpul pentru o geantă nouă. Fie că se întâmplă pentru că simt un gol în dulapul meu sau pur și simplu pentru că bugetul meu îi permite, o realizare generală indică că modalitățile prin care fac cumpărături pentru o geantă sunt mult mai complexe decât pur și simplu să mă îndrăgostesc de un anumit stil.

Dacă am observat un gol în colecția mea (spune o lipsă de pungi neutre sau o anumită formă), îmi voi reduce căutarea în acest fel, dar dacă am luat pur și simplu o decizie, sunt pregătit pentru o geantă nouă și Nu știu ce vreau, de obicei voi începe verificând mărcile pe care tind să le favorizez. În prezent, acesta este Louis Vuitton, Prada, Dior și Bottega Veneta. De obicei, îmi voi extinde căutarea doar pentru a obține un sentiment adevărat pentru ceea ce este pe piață înainte de a trage activarea pe o geantă.

Desigur, există anumite mărci pe care tind să le ignor, iar Ferragamo se întâmplă să fie unul dintre aceste mărci. Un brand italian depozitat cu rădăcini excepțional istorice, Ferragamo este cunoscut pentru calitatea și măiestria sa. Când mă gândesc la Ferragamo, mă gândesc mai întâi la pantofii săi celebri, dar, desigur, pungile lui Ferragamo sunt de calibru egale și recent una dintre ultimele sale siluete sub conducerea designerului Paul Andrew a atras atenția.

În acest sezon, linia Trifolio a mărcii este extinsă odată cu adăugarea unui nou membru, Trifolio Carry Bag, care combină o estetică minimă cu răsuciri feminine. Liniile curate și o formă geometrică sunt făcute complete de celebrul Ferragamo Gancini Gold Grancini, care apare într -un finisaj antic mutat. Această emblemă identificabilă imediat a fost inspirată de porțile de fier ale Palazzo Spini Feroni din Florența și a fost folosită pentru prima dată cu peste jumătate de secol în urmă.

În ceea ce privește pielea, geanta este confecționată din piele moale cu un finisaj mat și ochiul meu a fost imediat atras de versiunea Lilac (desigur!). Interiorul este mic, dar puternic, organizat cu două compartimente, un buzunar central cu fermoar și dimensiuni generale de 6,7 ″ L x 11,8 ″ W X 2,8 ″ D. Această geantă este fără îndoială simplă, dar elegantă și este tot ceea ce caut într -o geantă de bază. Trebuie să fie conceput suficient de bine pentru a -și justifica prețul designerului, deoarece silueta în sine este ușor de replicabilă. Această geantă se potrivește facturii. Cumpărați acum prin Farfetch pentru 1.818 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.