Moda de joi de vineri împreună

este indicată a fi distractivă. De multe ori îi observ pe alții din lumea modei luând totul atât de în serios. Aceasta nu a fost niciodată poziția mea și încerc să mă prind înainte să mă simt înfășurat peste ceva de care m -am îndrăgostit, în general din cauza naturii sale jucăușe. Când se referă la accesorii, poziția mea este și mai puternică.

Fiți îndrăzneți, fiți îndrăzneți, alegeți un accesoriu care este în afara zonei dvs. de confort pentru a oferi cea mai bună atingere ținutei voastre. Și aici vine joi vineri. Compania a fost lansată cu ideea de a aduce moda în pungi de pânză. Geanta lor împreună este disponibilă fie într -o imprimeu roșu, cămilă sau albastru al unui Hermes Birkin pe tote de pânză. Da, un imprimeu Hermes Birkin.

La fel cum Birkin a avut odată o listă de așteptare, la fel și geanta de joi de joi împreună. De fapt, compania preia comenzi pentru livrarea din martie Ideal.

Mulți îmbrățișează această geantă cu brațele deschise, deoarece iubesc conceptul. Îți place și tu? Cumpărați prin intermediul Thufri.com.

La dezvoltarea conceptului pentru joi vineri
Noi (Roni și Olena) suntem amândoi destul de obsedați de modă, precum și de ideile de lux și iconografie. Ne place obiectele frumoase, bine lucrate și suntem dezgustați de abuzatorii de modă care obțin mărfuri de lux la mărci fulgerabile. Și am vrut să intrăm împreună, având în vedere că ne -am întâlnit la Stockholm.

Avem rutine idiosincratice similare, cum ar fi pantofii de conducere speciali și o anumită obsesie de protecție solară. Când am observat că amândoi folosim totele alimentare de pânză pentru erori, a trebuit să ne uităm la această rutină puțin mai departe. Ne -am dat seama că folosim aceste pungi de cumpărături ca accesorii proxy – o geantă suplimentară pentru a suplimenta geantele noastre „reale” – și am vrut să le facem un alt pas, pentru ca geanta în sine să declare ce se întâmplă. Așa că am terminat cu un design suprarealist care face referire la lux, dar este în cele din urmă un simbol al statutului anti-statut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.